5 aspecte esentiale pozitionarii oglinzii foto in sala de eveniment

Pentru a gasi locul perfect plasarii oglinzii foto si pentru ca persoanele ce apeleaza la noi sa fie multumite in totalitate de serviciile noastre, trebuie sa fim atenti la urmatoarele aspecte:

  1. Spatiul unde va fi montata oglinda foto trebuie sa fie inchis pentru a putea avea lumina potrivita. Intr-o locatie in aer liber exista riscuri precum: lumina prea puternica (mesajele si pozele de pe ecranul oglinzii nu sunt vizibile) sau lumina insuficienta (pozele ies intunecate si neclare). De asemenea, intr-un spatiu deschis exista riscul ca oglinda sa fie expusa la umezeala sau ploaie, avand ca urmare deteriorarea echipamentelor si a rolei de hartie din imprimanta foto profesionala.
  2. In sala “cu pricina” oglinda va trebui sa fie montata in preajma unei surse de lumina. Lumina nu trebuie sa bata din spatele persoanelor ce se vor fotografia cu oglinda magica deoarece pozele vor iesi intunecate.
  3. Oglinda foto trebuie sa aiba acces la o priza, ci nu la un prelungitor. Exista situatii in care prelungitoarele pot fi defecte si astfel pot afecta aparatele din interiorul oglinzii. In cazul in care priza este mai departe, noi venim pregatiti cu un prelungitor de 15 m la care va fi conectata doar oglinda foto.
  4. Langa pozitionarea oglinzii magice trebuie sa fie plasata o masa. Pe masa vor fi expuse mastile si placutele cu mesaje amuzante, la care vor avea acces toti invitatii.
  5. Oglinda foto nu trebuie sa incurce traficul in sala destinata evenimentului. Se va crea un disconfort atat pentru persoanele ce se fotografiaza, cat si pentru ceilalti. Cei ce se fotografiaza vor fi intrerupti pentru a oferi acces celor ce vor sa treaca (personalul localului sau alti invitati), iar ceilalti vor trebui sa astepte pentru ca persoanele din fata oglinzii magice sa se fotografieze.

Odata cu indeplinirea acestor 5 puncte, noi ne vom putea desfasura activitatea fara nicio grija, iar clientii nostri se vor putea bucura din plin de oglinda foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *