“Care este treaba” cu oglinda foto?

Pe langa design-ul atractiv al oglinzii foto, ce se intampla de fapt in spatele acesteia? Ei bine, oglinda foto are in componenta ei o serie de echipamente performante utilizate pentru a oferi invitatilor fotografii de calitate superioara in mai putin de un minut.

Astfel, in cutia din spatele oglinzii se afla un ecran cu touch de 65 inch interactiv, unde sunt afisate animatii distractive. Acesta este conectat la un mini PC, ce face posibila afisarea fotografiilor cu ajutorul unui soft profesional.

Ce face de fapt acest soft? Softul este creierul intregii operatiuni. Cu ajutorul lui cadrele pot fi fi modificate ca numar  (1-4) si ca dimensiune pe fotografia printata. Tot softul este cel datorita caruia fotografiile pot fi integrate intr-un template (colaj personalizat), in functie de preferintele clientului.

Sa nu uitam de camera foto profesionala si imprimanta profesionala, care impreuna cu softul, ajuta la printarea aproape instanta a fotografiilor. De asemenea, la luminozitatea si claritatea pozelor, un rol esential il constituie si blitzul insotit de umbrela, ce este pozitionat deasupra oglinzii foto.

Acestea fiind spuse, oglinda foto reprezinta de fapt un ansamblu de aparate interconectate si interdependente pentru functionarea optima a acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *