Cabina sau oglinda foto?

Cabina foto este un concept de photobooth care a dat nastere acestui trend. Aceasta este reprezentata de o cutie (de diferite dimensiuni) cu un display mic, fiind alcatuita dintr-o tableta pe care ruleaza un soft de photobooth, un aparat de fotografiat, un blitz (sau nu), care impreuna cu o  imprimanta profesionala, participa la printarea fotografiilor.

Comparativ cu cabina foto, oglinda magica are in componenta sa un computer in care este instalat soft-ul si un ecran cu touch screen, cu efect de oglinda cu dimensiunea de 1.60 cm lungime si  90 cm latime. Astfel, va veti putea vedea in intregime in oglinda alaturi de persoanele dragi voua.  Pozele, de asemenea, pot fi facute astfel incat invitatii sa fie incadrati din cap pana-n picioare, in functie de distanta la care stau fata de oglinda foto.

Totodata, oglinda iti ofera tie si invitatilor tai posibilitatea de a va aranaja mustata si palaria inainte de fotografiere si de a adapta pozitia cea mai amuzanta pentru cadrul ce urmeaza a fi luat.

Un alt factor important il constituie si aspectul unic al oglinzii foto. Pe langa ecranul cu efect de oglinda, aceasta are si o rama spectaculoasa, eleganta, ce se incadreaza perfect la orice tip de petrecere.

Astfel, putem spune ca miracolul tehnologiei si-a facut simtita prezenta si in acest domeniu si ne bucuram ca exista oglinda foto deoarece aceasta ofera un motiv in plus de distractie in cadrul evenimentului tau si o amintire placuta imprimata pe o fotografie pe care o poti lua cu tine acasa.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *